Paviljoen Minkema Bv

Business Type Others
Year Established 1929
Main Products Restaurant,Cafe, Terras,Appartement
Country/Region Netherlands
Links

Company Introduction



RESTAURANT
De nieuwe menukaart is met fantasie samengesteld, uiteraard met kwaliteit als uitgangspunt. Laat u, zoals velen, verrassen door een keur aan voortreffelijke lunch- en dinergerechten.

De rijk gevulde ?amperduinse?bouillabaisse is inmiddels al een begrip, maar er staat nog veel meer spannends op de kaart.

Komt u alleen voor een kopje koffie? Ook in dat geval serveren wij u het beste: Simon Levelt koffie met het beroemde gebak van banketbakker Roos uit Bergen.

Kijk vast bij Menukaart wat u straks gaat bestellen.




STRANDTERRAS

Door de verhoogde ligging heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht op de zee die altijd in beroering is. U bevindt zich op een unieke locatie aan de kust van Noord-Holland, waar duinen en strand overgaan in zeedijk en polderlandschap. Bij uitstek de plek waar de zee geeft en de zee neemt.

Dit is vanouds het domein van jutters. Ruw hout - in z? meest eerlijke vorm - vormt ook op het terras het decoratieve element. Een heerlijke plek om zomers in de zon te zitten, maar ook om bij ruwe zee het hoofd helemaal leeg te maken.




VEELZIJDIGE ZAALACCOMODATIE

Direct naast het restaurant ligt een grote zaal met een eigen bar en terras. Ideaal voor zowel kleine als grote groepen. Zeer geschikt voor meerdaagse vergaderingen, conferenties en presentaties, maar ook de ge?gende locatie voor uw droombruiloft (trouwen aan het strand!), huwelijksfeest, familiediner alsmede condoleancebijeenkomsten.




APPARTEMENT "DE WAKER"

Overnachten op de "Hondsbosche zeewering" in dit unieke appartement op een absolute toplocatie is het goed toeven. Vanuit de deur loopt u zo het strand op of de duinen in. Meer informatie






Contact Information

Contact Person Ben van den Brink
Job Title Directeur
Telephone 31 - 72 - 5090609
Address Heereweg 407 Camperduin Noord-Holland 1871 GL Netherlands
Related Company