Bilgi ve Tecrübemiz İle Tanışın!

Tarımın ve tarıma dayalı sektörlerin TÜRKİYE ekonomisine katkısı tartışılamaz bir gerçektir. Ülkemizde üretilen tarım makinelerindeki teknolojik gelişmeler çiftçilerimizin yüksek verimle çalışmalarına katkıda bulunmaktadır. Gelişen ve genişleyen tarım potansiyelimize paralel olarak, günümüz teknolojisine uygun tarım makinelerine duyulan ihtiyaç sürekli artmaktadır. 1980 yılında tarım makineleri üretmek amacıyla kurulan firmamız Tarımda teknolojinin gelişimine ayak uydurarak sürekli gelişme, verimlilik artırma ve üretim maliyetlerini asgariye düşürme çabalarını, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde gören yönetim anlayışıyla sürdürmektedir. Firmamız, tarım makineleri sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden sağduyulu, katılımcı, yenilikçi ve tecrübeli yönetici ve teknik kadrosu, yaygın dağıtım ağı ve bilinçli müşterileri ile ülke tarımının ilerlemesi için, payına düşen katkıyı başarıyla sağlamaya devam etmektedir.

Tarım makineleri sektöründe paydaşlarımızın memnuniyetini ve ülkemizin gelişimini  sağlayan çözümleri , ulusal ve uluslararası alanda sunmak. Kalite Politikası Anıl Yatağanlı Tarım Makineleri, müşterilerinin beklentilerini en etkin şekilde karşılayabilmek için, uluslararası standartlardaki müşteriye özel ürünlerini kalite, fiyat, hız, esneklik gibi rekabet unsurlarını göz önünde bulundurarak geliştirmeyi, üretmeyi ve müşterilerine sunmayı temel ilke edinmiştir. Bu amaçla;

  • Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde gören çağdaş bir yönetim anlayışında,
  • Verimli, esnek ve ileri teknoloji ile donatılmış çevik bir üretim sisteminde,
  • Sürekli iyileştirme felsefesi ışığında, süreçlerini ve kendilerini sorgulayan ve geliştiren takım ruhuna sahip insan kaynaklarında, mükemmeli arayış yolculuğunu ülke, toplum ve çevre menfaatlerini göz ardı etmeksizin sürdürecektir.

Tarım makineleri sektöründe, uluslararası standartlardaki ürünlerimiz, kurumsal değerlerimiz ve vizyoner bakış açımızla dünyadaki değişimi ve gelişmeleri takip eden sektöründe öncü bir marka olmak. Kurumsal Değerlerimiz

  • Evrensel,toplumsal ve çevresel değerlere saygılı, yenilikçi, katılımcı ve proaktif insan kaynağımız temel sermayemizdir.
  • Şeffaf yönetim anlayışımızla müşterilerimizin güvenini kazanmak ve bu güvenin sürekliliğini sağlamak temel hedefimizdir.
  • Dünyada değişen dinamikleri takip ederek, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda ürünlerimizi ve süreçlerimizi sürekli geliştirip memnuniyeti sağlamak temel önceliğimizdir.

1989

1988

1984

1983

Bize Ulaşın

Ürünlerimiz

Neden Anıl Yatağanlı

null

Sektöründe Uzman kadro

Deneyimimize, güçlü personel kadromuza ve teknolojik makine parkurumuza güveniyoruz.
null

42 yıllık deneyim

1980 yılında kurulan firmamız KONYA merkezli tarım makinesi üreticileri içerisinde en deneyimlileri arasındadır ve tecrübemizi müşterilerimizin faydasına sunuyoruz.
null

Teknolojiye yatırım

Teknolojik innovasyonla yakından takip ederek bulunduğumuz sektörde daima en ileri teknikleri kullanarak kaliteli hizmet vermekteyiz.
null

Geniş ürün yelpazesi

6 ana Üründe 100 den fazla modelle Sizden gelen talepler doğrultusunda ürün gamımızı geliştiriyor akılcı çözümleri, yeni nesil teknolojileri sizlerle buluşturuyoruz.
null

Yüksek verim

Öncelikli hedefimiz yüksek verimlilik. Tüm çalışma sistemimizi bu hedefe ulaşma doğrultusunda şekillendiriyoruz.
null

Yenilikçi Çözümler

Sizden gelen taleplere göre makinalarımızı uzman ar-ge ekibimiz ile birlikte tartışıyor akılcı çözümleri yeni nesil teknolojileri sizlerle buluşturuyoruz.

Sertifikalarımız

Bayii'miz Olur musunuz?

Bayii Formu için TIKLAYINIZ

Bizimle İletişime Geçin!

Telefon

+90 332 239 1 678

Fax

+90 332 239 1 679

E-mail

info@aniltarim.com

Adres

3. Organize Sanayi Bölgesi 8. Sok. No:12 Selçuklu / KONYA/TÜRKİYE

    Satıcı Bulun